BT – 1985
I 1985 var vi repræsenteret i BT med overskriften ”Dejlig mad hele ugen”.
På dette tidspunkt var det over 10 år siden at Sebbelov begyndte at importere sydlandske varer, og sælge dem i Danmark.
Her blev vi præsenteret som familien fra Silkeborg som bidrager med de lidt mere spændende anderledes opskrifter. Derfor er der også vedlagt opskrifter i avisartiklen, som Sebbelov har været inspiration til. F.eks. er der ”Catherinas vindruesauce”, som er dengang 15-årige Catherinas (June og Claus’ datter) yndlingssauce.
Benedicte Sebbelov ejer i dag Sebbelov Gastronomisk Import Aps, hvor Catherina er med som hjælper.
I artiklen bliver der også beskrevet vores store passion for de importerede varer. June Sebbelov fortæller om sin tid i Frankrig, hvor hun er født og opvokset, og hvad hun har fået med der fra.
Det var især importen af Soleillou-produkter som hurtigt blev til en god forretning, selvom det blot startede som en hobby.