Århus Stiftstidende – 1976

Den 22. februar 1976 var vi repræsenteret i Århus Stiftstidende med overskriften ”God feriemiddag blev til ”røg i køkkenet” – og en spændende, lille forretning”.

I 1976 blev Sebbelov stadig drevet på hobbybasis af June og Claus Sebbelov. Dog havde vi på dette tidspunkt støt vækst, og danskerne var begyndt at blive mere og mere vilde med de importerede specialiteter.

En af dem vi importerer mest fra er Michelle Chassagne fra Provence. Hende mødte vi på vej mod Danmark efter en ferie sydpå i Belgien. Da vi havde importeret fra hende i noget tid, og skulle til at importere til større leverancer end bare til privat var det et lille problem for Michelle. Dog klarede hun dette også. Michelle Chassagne købte en lastbil, og kørte selv i egen person fra Provence til Silkeborg med den store leverance af specialiteter. Siden da har Michelle haft en stor betydning i virksomhedens vækst, og har været med til at inspirere til nye specialiteter, og gjort interessen for at den gode historie bag produktet stadig skal være på plads.